Papilomavirusul uman (HPV) este foarte periculos. Acest virus se răspândește foarte repede și nu prezintă simptome specifice chiar și după ce virusul a ajuns în organism. Acest lucru face ca persoana care suferă de acest virus să nu fie conștientă de boală. Cel puțin 80% dintre femeile și bărbații care fac sex se confruntă cu această infecție cu virus în viața lor. Deci, este foarte important să fiți conștienți de modul de evitare a virusului papilloma uman. Virusul papilloma uman este transmis prin sex și sex oral la altul. De asemenea, dacă prezervativul nu este montat corect pe penis în timp ce face sex, acesta poate transmite virusul.
Când vine vorba de tratarea infecției cu virusul papilloma uman, nu există nici un remediu, dar odată ce răspândirea acestui virus este detectată, efectul său poate fi corectat. Nu aveți relații sexuale cu mai mult de o persoană pentru a evita HPV. Acest lucru poate reduce semnificativ riscul acestei infecții.
Cum este o persoană infectată cu HPV?
Unele tipuri de HPV sunt răspândite prin contact sexual ilegal. În studiile străine sa raportat că mai mult de 70% din toate femeile active sexual sunt infectate cu HPV la un moment dat în viața lor. Prin urmare, a fi infectat numai cu HPV nu este considerat a suferi de o boală transmisă prin contact sexual. Dacă se constată că sunteți infectat, în această stare va fi dificil să detectați în momentul în care ați fost expus la infecție. Pentru cuplurile implicate în activități sexuale, ambii parteneri trebuie să fi fost deja infectați.
HPV adică papilomavirusul uman este un virus extrem de periculos, comun și cu cea mai rapidă răspândire. Nu numai că, în majoritatea cazurilor, simptomele bolii cauzate de acest virus nu sunt cunoscute. Din acest motiv, nici persoana afectată nu este diagnosticată cu boala și nici nu știe că primește și boala de la partenerul lor.
Cum se răspândește virusul HPV și cum poate fi evitat. Acest lucru este foarte important de știut. Virusul este transmis prin contactul cu pielea genitală și anală. Aceasta înseamnă că nu va exista neapărat penetrare sexuală, doar atunci virusul se va răspândi între cei doi indivizi. De asemenea, papiloame – cauze si tratament este demn de remarcat faptul că utilizarea prezervativelor în timpul activităților sexuale și a sexului oral poate preveni această infecție cu totul.
Femeile pot fi diagnosticate cu infecție cu HPV prin examinarea probelor de celule uterine. Pentru aceasta, sunt luate două tipuri de investigații. Un test citologic vaginal și un al doilea test Papanicolau sau test Papanicolau. La femei, dacă infecția cu HPV continuă să persiste, aceasta prezintă un risc grav de modificări ale celulelor uterine. Acest lucru crește șansele lor de a dezvolta cancer uterin. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de cancer uterin. Deci, dacă celulele anormale cresc în uter, ele pot fi detectate și tratate la timp. Cunoștințele sugerează că femeile ar trebui să continue să facă teste Papanicolau în mod regulat.
Ce este tratamentul HPV?
Papilomavirusul uman, un virus cu transmitere sexuală care provoacă infecții la mulți oameni. Persoanele care experimentează sex la o vârstă fragedă sau fac sex cu un partener care are mai mulți parteneri sau fac sex cu mai mulți parteneri sexuali sunt expuse riscului acestei boli. Există 100 de tipuri diferite de HPV și majoritatea nu cauzează probleme grave de sănătate. Dacă continuă și provoacă probleme precum verucile genitale, provocând cancer sau chiar modificări precanceroase, simptomele pot necesita tratament. Femeile pot fi prescrise pentru a efectua anumite teste, cum ar fi testele sin, pentru a urmări celulele afectate.
Analiza testează prezența modificărilor anormale în celule din cauza infecției cu HPV, acest lucru poate duce la cancer de col uterin care va necesita tratament sau displazie cervicală, care este o modificare a celulelor precanceroase sau un alt defect celular numit neoplazie enteropatieseală cervicală, ambele vindecându-vă. Unele metode, cum ar fi conul, terapia cu laser, procedura de excizie electrochirurgicală cu buclă (LEEP) sau crioterapia sunt utilizate pe oameni pentru a trata aceste celule anormale.
Un papilom se formează atunci când există o creștere excesivă a celulelor în celulele sau mucoasa organelor. Creșterile benigne ale pielii numite negi sunt de fapt papiloame cauzate de virusul papilloma uman (HPV). Papiloamele inversate sunt papiloame care cresc spre interior în raport cu țesuturile normale de susținere și arată ca degetele care pot fi vizibile pentru ochiul uman sau sub microscop. Aceste creșteri se găsesc de obicei pe cavitatea nazală, tractul urinar și pielea. Papiloamele inversate sunt în general benigne, dar pot exista simptome obstructive sau sângerări.
Care sunt liniile directoare după tratament?
Negii genitali reapar de obicei în primele trei luni după tratament, pacientul trebuie să acționeze conform instrucțiunilor medicului, deoarece dacă nu se supune medicului, nu va putea să-l corecteze și disconfortul său va continua să crească, determinând sănătatea sa să sufere mai degrabă decât să beneficieze și el va fi responsabil pentru el însuși. Odată tratat, trebuie să dezvolți câteva obiceiuri bune pentru a evita revenirea. Cel mai important pas este menținerea unei igiene adecvate, menținerea zonei curate și evitarea zgârieturilor.
Dacă zona se simte umflată sau dacă doare, un pachet rece îl poate calma sau chiar peste tejghea. De fiecare dată când vă atingeți verucile genitale, ar trebui să vă spălați mâinile și să evitați sexul dacă vă simțiți inconfortabil și până când acestea au dispărut complet. Femeile ar trebui să meargă în mod regulat pentru teste Papanicolau dacă vaccinul a fost luat sau nu.
Imaginat fără microscop, un papilom inversat va arăta ca un polip nazal. Se spune, de asemenea, că arată ca dud granular. Culoarea variază adesea de la roz roșiatic la roșiatic, care se datorează densității mari a vaselor de sânge. Sângerarea vasculară ridicată a unui papilom inversat este cauza principală a apariției.
Leave a Reply