Porcul - taiere, conservare, retete culinare

Preturi de la 5.5 RON la 5.5 RON
2 oferte
Ultima actualizare: 02-05-2016 22:20
Producator: Andreas
Cartea este un ghid practic, destinat tuturor, indiferent daca au experienta sau nu in domeniul gastronomic. Ei pot dobandi sau completa cunostinte despre: Taierea, parlirea sau oparirea porcului Eviscerare si transare Curatirea intestinelor Topirea grasimii Marinarea, afumarea carnii Prepararea (sarare, afumare etc) suncilor Preparate din carne, maruntaie si slanina Pregatirea diverselor feluri de mancare ce contin carne de porc. Fie ca sacrificati pentru prima data porcul in gospodarie, fie ca nu sunteti la prima incercare, lucrarea de fata va este indispensabila.

Compara preturi

Comentarii

Evolutie pret

Nu ati gasit ce ati cautat?
Incercati produsele similare de mai jos:
2 oferte de la 7.0 la 7.0 RON
2 oferte de la 55.0 la 55.0 RON
2 oferte de la 65.54 la 75.0 RON
5 oferte de la 80.0 la 99.9 RON
4 oferte de la 80.1 la 115.0 RON
2 oferte de la 7.0 la 7.0 RON