Porcul - taiere, conservare, retete culinare

 
Preturi de la 5.5 RON la 5.5 RON 2 oferte
Ultima actualizare: 19-08-2014 23:38
Producator: Andreas
Cartea este un ghid practic, destinat tuturor, indiferent daca au experienta sau nu in domeniul gastronomic. Ei pot dobandi sau completa cunostinte despre: Taierea, parlirea sau oparirea porcului Eviscerare si transare Curatirea intestinelor Topirea grasimii Marinarea, afumarea carnii Prepararea (sarare, afumare etc) suncilor Preparate din carne, maruntaie si slanina Pregatirea diverselor feluri de mancare ce contin carne de porc. Fie ca sacrificati pentru prima data porcul in gospodarie, fie ca nu sunteti la prima incercare, lucrarea de fata va este indispensabila.

Compara preturi

Produs Magazin Pret

Comentarii

Evolutie pret

Nu ati gasit ce ati cautat?
Incercati produsele similare de mai jos:
Afumaturi. Carne, mezeluri, peste
2 oferte de la 7.0 la 7.0 RON
Gratarul perfect
4 oferte de la 44.0 la 55.0 RON
100 retete de sarbatori
2 oferte de la 29.5 la 29.5 RON
Ceai de galbenele
2 oferte de la 3.0 la 3.0 RON
Tigaie electrica hot pan victronic vc525
2 oferte de la 100.0 la 100.0 RON
201 retete de mancaruri pregatite rapid si sanatos
4 oferte de la 10.0 la 10.0 RON