Filtreaza dupa categorie:
Filtreaza dupa pret:
Filtre active:
x
Producator: CaliVita International
Sorteaza dupa:

Producator :: CaliVita International (99 produse)

Hand & Body Lotion 1000ml
Noul produs Hand & Body Lotion este o loţiune naturală care ajută la menţinerea frumuseţii şi sănătăţii pielii dumneavoastră. Această nouă loţiune a fost concepută cu ajutorul celor mai moderne tehnici cosmetice, pentru a oferi pielii atât frumuseţe, cât şi .
Pret: 55.88 RON
Green Care, 240 tablete
Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Lucerna este bogată în vitamine şi minerale care au o influenţă benefică asupra digestiei şi reglează funcţiile organismului într-un mod natural. Lucerna - Medicina populară o recomandă de multă vreme, datorită .
Pret: 74.03 RON
IntiMoments 135g
Acest prospect vă oferă informaţii despre proprietăţile produsului şi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre produs. Ce conţine IntiMoments ? IntiMoments este un produs cosmetic natural pe bază de plante, fără hormoni, pentru igiena intimă, cu efect pozitiv asupra .
Pret: 58.08 RON
Super Co Q10 Plus, 90 capsule
Aceste capsule conţin ubichinonă (20 mg) şi alţi antioxidanţi esenţiali pentru procesele energetice ale celulelor. Se recomandă persoanelor de peste 35 de ani. Coenzima Q10 (cunoscută sub numele de ubichinonă) este o substanţă asemănătoare vitaminei E, dar cu proprietăţi antioxidante .
Pret: 170.83 RON
Spirulina Max, 60 tablete
Ce ne oferă comorile mărilor? Lumea vie a mărilor nu ne încântă doar privirea, ci reprezintă şi un izvor de substanţe nutritive care protejează sănătatea. Faceţi cunoştinţă cu un produs al cărui materie primă provine din mări şi oceane. Algele .
Pret: 43.34 RON
MagneZi B6, 90 tablete
Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esenţial pentru numeroase procese biologice. Un organism adult conţine aproximativ 24 grame de magneziu, din care jumătate se găseşte în oase, iar restul în celule şi ţesuturi. Magneziul este .
Pret: 61.49 RON
Soya Lecithin, 100 capsule
Ca urmare a alimentaţiei necorespunzătoare şi a predispoziţiei genetice, sănătatea a 85 la sută din populaţie este expusă riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul pas spre afecţiunile cardiovasculare. Pentru prevenirea lor, cercetările actuale evidenţiază necesitatea asimilării acizilor graşi .
Pret: 53.57 RON
Garlic Caps, 100 capsule gelatinoase
Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o largă gamă de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar .
Pret: 42.13 RON
VeinCare 75ml
Vi s-au umflat picioarele? Vă obosesc repede picioarele? Se îngreunează? Simţiţi deseori dureri în diferite puncte ale gambei şi tălpii? Vi s-a colorat vreodată pielea picioarelor? Vă apar pe ele reliefări ale venelor? Edeme la nivelul gleznelor? În măsura în .
Pret: 58.08 RON
Culevit, 180 tablete
Suferiţi de o afecţiune gravă? Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate .
Pret: 160.16 RON
Panax Ginseng, 100 tablete
Cunoaşteţi micile minuni din lumea plantelor? Acum vă prezentăm o plantă asiatică. Aceasta constituie de mii de ani o parte indispensabilă a farmaciei populare locale. Deoarece este greu să enumerăm toate efectele ei pozitive asupra organismului, le vom aminti doar .
Pret: 59.29 RON
Melatonin 3.0, 60 tablete
Organismul uman, pe măsură ce înaintează în vârstă, suferă o serie de modificări legate de declinul funcţiilor fiziologice, ceea ce determină o scădere a capacităţii de răspuns la stres şi o creştere a incidenţei bolilor. Se diminuează capacitatea fizică, funcţiile .
Pret: 55.88 RON
Oregano Oil 30ml
Pentru multă lume, oregano este doar o plantă deosebit de aromată utilizată în bucătărie (Origanum marjoram). Există însă o specie, Origanum Vulgare, bogată în uleiuri volatile, ale cărei proprietăţi benefice sănătăţii erau cunoscute încă din antichitate. Astfel, printre primele popoare .
Pret: 92.29 RON
Strong Bones - Calciu si Magneziu - 250 capsule
Preparatul natural Strong Bones de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor .
Pret: 104.83 RON
C-Plus Flavonoid, 100 tablete
C Plus este o vitamina C naturala in doza uzuala de intretinere, imbogatita cu extract de bioflavonoide si macese, a caror menire este a potenta efectul vitaminei C in organism, asigurand totodata absorbtia sa optima la nivelul tractului digestiv. Vitamina .
Pret: 33.11 RON
Evening Primrose Oil 500 mg, 100 capsule gelatinoase
Ca urmare a alimentaţiei necorespunzătoare şi a predispoziţiei genetice, sănătatea a 85 la sută din populaţie este expusă riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul pas spre afecţiunile cardiovasculare. Pentru prevenirea lor, cercetările actuale evidenţiază necesitatea asimilării acizilor graşi .
Pret: 68.31 RON
Chromium Max 500, 100 capsule
De ce merită să începem o cură de slăbire? Deoarece greutatea corporală ideală şi frumuseţea unui corp bine proporţionat constituie cheia sănătăţii şi succesului. O cură de slăbire eficientă nu poate fi concepută fără consumarea unor suplimente alimentare care să .
Pret: 56.98 RON
Cholestone, 90 tablete
Cholestone –pt scaderea nivelului de colesterol-100 tb Zilnic ne confruntam cu numeroase pericole, dintre care cateva comporta un risc deosebit pentru sanatatea noastra. Din cauza alimentatiei necorespunzatoare si predispozitiei genetice, 85% din populatie prezinta hipercolesterolemie. Depunerile lente si .
Pret: 71.83 RON
Lion Kids Punch cu vitamina D - vitamine si minerale
Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport .
Pret: 43.34 RON
Nopalin, 200 tablete
Nopalul, un cactus care ne mentine sanatosi,suplii si cu tranzit intestinal corect. Timp de mii de ani Nopalul, specia de cactus , a fost consumat pentru calitatile sale nutritive si de vindecare a anumitor afectiuni. Cu toate acestea, abia in .
Pret: 91.08 RON
Categorie: Produse naturiste