Filtreaza dupa categorie:
Filtreaza dupa pret:
Filtre active:
x
Producator: CaliVita International
Sorteaza dupa:

Producator :: CaliVita International (99 produse)

Vitamin E 100 UI - 100 capsule gelatinoase
V-ar plăcea să rămâneţi tineri? Vă pot fi de ajutor acele vitamine care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi. Vitamina E este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică .
Pret: 50.16 RON
Vital O, 90 tablete
Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active. Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale .
Pret: 80.85 RON
Stress Management B-Complex, 100 tablete
Stress Management B Complex Produsele complexe cu vitamine B, pe langa faptul ca sprijina functionarea normala a sistemului nervos, au si un efect pozitiv asupra echilibrului energetic al organismului, fiind recomandate in special in caz de stres si efort .
Pret: 49.06 RON
Strong Bones - Calciu si Magneziu - 100 capsule
Preparatul natural Strong Bones de la Calivita este o combinatie optima de Calciu si Magneziu avand drept principale recomandari de administrare insuficientele osoase si musculare, calmarea starilor de nervozitate, depresie si insomnie, echilibrarea starilor de hipoglicemie, profilaxia si tratamentul sclerozelor .
Pret: 53.57 RON
Mega B Complex, 100 tablete
Produsul Mega B Complex este o formula ce reuneste vitaminele din grupul B intr-o singura tableta in doze mari. Este util persoanelor cu o nevoie mare si foarte mare de aport de vitamine B in organism, pe fondul necesitatii de .
Pret: 116.16 RON
Power Mins, 100 tablete
Power Mins este o combinatie de minerale care asigura organismului suportul necesar pentru asimilarea si utilizarea vitaminelor, dar si aportul de elemente imposibil de sintetizat de catre organism (cum ar fi Ca, Mg, K, Zn, Fe, Cr, Id), insa deosebit .
Pret: 53.57 RON
Triple Potency Lecithin, 100 capsule gelatinoase
Ca urmare a alimentaţiei necorespunzătoare şi a predispoziţiei genetice, sănătatea a 85 la sută din populaţie este expusă riscurilor ce decurg din hipercolesterolemie. Acesta este primul pas spre afecţiunile cardiovasculare. Pentru prevenirea lor, cercetările actuale evidenţiază necesitatea asimilării acizilor graşi .
Pret: 104.83 RON
Oregano Oil 30ml
Pentru multă lume, oregano este doar o plantă deosebit de aromată utilizată în bucătărie (Origanum marjoram). Există însă o specie, Origanum Vulgare, bogată în uleiuri volatile, ale cărei proprietăţi benefice sănătăţii erau cunoscute încă din antichitate. Astfel, printre primele popoare .
Pret: 92.29 RON
ParaProteX, 100 tablete
Importanta deparazitarii si efectul miraculos al PARAPROTEXULUI Ma intreb ? Oare puteti sa va imaginati ce sunt parazitii si ce efecte au asupra organismului uman.Nu demult medicii din Bucuresti au scos un vierme din ochiul unui pacient,mai precis pe data .
Pret: 129.8 RON
Pro-State Power, 60 tablete
Aveţi o viaţă sexuală normală? Întrebările privind sexualitatea şi perpetuarea speciei sunt de o vârstă cu omenirea, iar interesul este la fel de mare în zilele noastre ca altădată. Nici nu este de mirare, căci viaţa sexuală ne influenţează existenţa .
Pret: 122.98 RON
Joint Protex Forte, 90 tablete
Articulaţia este formaţiunea anatomică constituită dintr-un sistem de structuri care leagă între ele două sau mai multe oase. Se cunosc articulaţii fixe, denumite sinartroze şi articulaţii mobile, denumite diartroze sau sinoviale. Din punct de vedere structural, articulaţiile sinoviale sunt alcătuite .
Pret: 167.42 RON
Lion Kids Punch cu vitamina D - vitamine si minerale
Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport .
Pret: 43.34 RON
Mega Zinc 50mg - un supliment nutritiv bogat in Zinc
Cele doua produse pe baza de Zinc vin sa completeze carentele de zinc din organism in numeroasele cazuri in care suplimentarea se impune, mai ales in cazul sportivilor si al barbatilor cu disfunctionalitati pe parte sexuala. Desi Zincul este recomandabil .
Pret: 36.52 RON
Green Care, 240 tablete
Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Lucerna este bogată în vitamine şi minerale care au o influenţă benefică asupra digestiei şi reglează funcţiile organismului într-un mod natural. Lucerna - Medicina populară o recomandă de multă vreme, datorită .
Pret: 74.03 RON
Liver Aid, 100 capsule
Suferiţi de o afecţiune gravă? Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate .
Pret: 160.6 RON
Full Spectrum, 90 tablete
V-ar plăcea să nu vă îmbolnăviţi de gripă? Secretul constă în funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Pentru aceasta, condiţia de bază este alimentarea organismului cu o cantitate suficientă de vitamine, oligoelemente şi minerale. În absenţa acestora, apar următoarele simptome: epuizare, .
Pret: 42.13 RON
Garlic Caps, 100 capsule gelatinoase
Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o largă gamă de efecte purificatoare. Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar .
Pret: 42.13 RON
Iron Plus - Fier pentru o sanatate de fier
Iron Plus este un supliment natural cu fier, a carui menire este sa completeze carentele care apar fie in urma pierderii de sange (hemoragiilor din diferite afectiuni sau factorului Von Willebrand), proceselor de demineralizarizare (anemiei feriprive instalate pe fond nervos, .
Pret: 36.52 RON
ImmunAid, 180 capsule
Vă îmbolnăviţi frecvent? Vă supără răceala, gripa, diferite infecţii? Vă luptaţi cu alergia, de primăvara şi până toamna târziu? Ce faceţi pentru a nu vă îmbolnăvi? Nu-i aşa că nu se rezolvă atât de uşor? "O răceală nu este sfârşitul .
Pret: 133.21 RON
Infant Formula, 60 ml.
Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră? În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce .
Pret: 52.47 RON